Motorhome & Recreational Vehicle Resource

Since 1996

Search RV-Coach Online

Email Author email Ron  Reply to Message reply to message  Post New Message post new message      search forums
ATTENTION: DO NOT POST ADS IN FORUMS!
All Postings that advertise items for sale will be deleted from the Discussion Forum. You may post sale items for free in the Classifieds section. Sign up now.
Re: Please Help me with my MCI problem by Ron
Post New Message Check the kysor temp sensor mounted in the thermostat housing. High coolant temp will shut the bus down and then your low oil light would come on. So you could have an actual high temp problem or a bad sending unit.

i havent worked on an 84 in a while but the high temp light may come on with the ign switched on, like an idiot light test. Turn the ign on and without starting it see which lights are lit.

You didnt say how long it ran for. If you have a problem in the ignition circuit the bus would run until air pressure built up. Ck that the rear run switch is in the right position.

the 92 oil leaks are running leaks and are due to the dissimilar metals which expand and contract differently.
All Messages in ThreadAuthorDate
Post New MessagePlease Help me with my MCI problem Brandon Hobbs 9-18-04  
  Reply to MessageRe: Please Help me with my MCI problem Ron 9-24-04  
Required fields in red
For more info about a field, place your mouse over the More Info icon.
Subject:
Your Name:
Your Email:
Message:



Code is case-sensitive. Helps stop SPAM.
       


Advertise Here
Get Media Kit NOW!






Get Media Kit to Advertise!

Advertiser Links

Back to Top