Motorhome & Recreational Vehicle Resource

Since 1996

Search RV-Coach Online

Email Author email Mark N  Reply to Message reply to message  Post New Message post new message      search forums
ATTENTION: DO NOT POST ADS IN FORUMS!
All Postings that advertise items for sale will be deleted from the Discussion Forum. You may post sale items for free in the Classifieds section. Sign up now.
All Messages in ThreadAuthorDate
1988 Fleetwood Southwind 27ft Mark N 1-4-16  
We are snow birds. We are just finishing up a 3 week house sitting. Fresh tank of Propain, fan starts, pilot lights, flame for about 3 sec, out. Fan stays on blowing cold air. Replaced 10amp reset switch, thermostat, and tried different tank. No change. The Atwood water heater works.?
Re: 1988 Fleetwood Southwind 27ft Keith 1-5-16  
Hi Mark, Possibilities are (in order of probability but not guaranteed....) a blocked exhaust/nest, check the white connector plug on the circuit board for dust/lint and clean the board plug contacts with rubbing alcohol or pencil eraser. Have the board tested at an RV shop before checking the following. Low LP pressure, the electrode is faulty or out of adjustment, faulty limit or sail switch. Good luck
Required fields in red
For more info about a field, place your mouse over the More Info icon.
Subject:
Your Name:
Your Email:
Message:



Code is case-sensitive. Helps stop SPAM.
       


Advertise Here
Get Media Kit NOW!






Get Media Kit to Advertise!

Advertiser Links

Back to Top